Sider

søndag den 10. marts 2013

BurdaStyle 3/13 - og et nyt mønster


Så er der Burda - igen, igen. Og godt for det! De sidste 2 dage har vejret ikke været til andet end indendøraktiviteter, så lidt nørd er altid dejligt! Billederne er igen lånt fra BurdaStyle.de

Denne gang er der, som altid i foråret, fokus på brudekjoler og er man en af de heldige, der skal giftes, er der faktisk ok-hjælp at hente. Blandt andre denne tyl-bombe:

Model 115

Som sådan er der ikke noget specielt over denne kjole. Toppen er en rigtig gode base, hvor man kan sætte skørt på, efter eget valg/evne. - Også kan man jo også sagtens lave kjolen i en anden farve og bruge den som aftenkjole. 

Jeg har et eller andet med kjoler i øjeblikket. Jeg er den slags menneske, der går mest i jeans eller jersey-basics, og som alt for ofte vælger comfort fremfor look. Jeg tænker, at man på en eller anden snedig facon, må kunne forene de to! Til det forsøg kunne denne kjole være en oplagt mulighed:

Model 110

En rigtig god basis-kjole, som jeg vil elske at have et par stykker af til sommer! Jeg tænker Khaki/sandfarvet og måske endda noget mønstret. Tilsat et par ballerinaer og store solbriller, vil den være helt perfekt, synes jeg!

Over skuldrene kunne jeg jo så passende have denne her cardigan:

Model 105

Her i eftermiddags har jeg tegnet/klippet mønstret til denne cardigan. Jeg er helt vild med rynkerne på brystet, som jeg synes får denne model til at gå fra kedelig basis til at være fin og feminin. Jeg lover at poste min version, når jeg får den syet (hurtigst muligt - det stadig vinter og koldt, jo! og jo flere lag tøj, jo bedre!)

Jeg er stadig på jagt efter den perfekte sommerjakke. Denne her kunne måske være et bud!?:

Model 135

Den sidste model, som jeg synes er lidt cool, er denne jakke! Jeg kunne forestille mig at sy den op i sort, stonewashed denim (har et stykke på lager, vist nok købt i Stof og Stil i en fjern fortid). Jeg er vild med, at den er så figursyet og så pyntestikningerne!! Jeg har en svaghed for pyntestikninger og bilder mig ind, at jeg faktisk er ok til at få dem lige!

I denne omgang er der igen kun enkelte modeller, som vil virke i praksis, i min garderobe.
Derfor er der heller ikke mere end 4 stjerner at hente for Marts-udgaven.

- Og dog! Ved en hurtig gennemgang (for 17. gang eller deromkring), faldt jeg over denne her:

Model 137

En vintage-model fra 1952, som jeg sagtens kunne forestille mig som et brugbart element i min garderobe. Den er fin og feminin og sammen med boyfriend jeans og en cardigan, vil selv jeg føle mig tilpas.
Det gode ved denne model er også, at den er rekonstrueret således, at den passer til nutidens kvindestørrelser.

Udover det nyeste Burda, har jeg købt et mønster fra Sewaholic 


Jeg har klippet mønstret op i Str. 8, hvilket svarer til noget i omegnen af str. 38/40. Første prøve sad lidt sjovt, men da mange andre bloggere har haft stor succes med lige netop dette mønster, er jeg sikker på, at det med lidt justeringer, bliver et af de mønstre, man bare bliver ved med at vende tilbage til.
Mønstret er købt hos The Village Haberdashery, som varmt kan anbefales! God service og fair priser.

Jeg smutter igen! Jeg har en idé om, at græskarsuppe må være det helt rigtige at spise, når det nu er så koldt, så jeg vil gå ud og varme den rest, som en betænksom sjæl har efterladt i min fryser! Tænker, at smide nogle tigerrejer i... Vi får se.

Ha' en fab aften, folks!

Ciao!

/Anna4 kommentarer:

 1. Hov jeg kender da slet ikke sewaholic mønstre. Tak for inspiration Anna! Glæder mig til at se de påsyede modeller. Kg viola

  SvarSlet
 2. Der kan man bare se! :-) Pas På med at gå ind på siden! Man bliver über-fristet og det kan let blive alt, alt for dyrt!! ;-) Ja, regner med at jeg får tid til lidt syning midt på ugen.

  SvarSlet
 3. Oh I cannot wait to see your refew

  SvarSlet
 4. My first muslin wasn't exactly wearable! It made a weird twist in the waist (guess it wasn't cut precise on grain) and it was a bit too wide in the waist area. Have you made a Renfrew? If so, what changes did you make? :-)

  SvarSlet

Sidevisninger i alt