Sider

mandag den 11. februar 2013

BurdaStyle 2/2013


Wuhuuu! Det nye Burda er kommet og Januars skuffelse er vendt til glæde!
Da jeg tidligere var inde og kigge de sædvanlige 3 previews, var glæden begrænset, men efter at have nærstuderet bladet, er jeg faktisk kommet frem til, at der er en del modeller, som lokker.

Især de små bouclé-jakker tiltaler min, til de fleste tider bortrationalisrede, feminine side. 
Model 105/106

Jeg har ønsket mig en Chanel-inspireret jakke i flere år, men af flere forskellige årsager (mangel på evner, tålmodighed, tid osv. osv.) er det aldrig rigtig blevet til noget. NU skal det være!
Jeg har tænkt mig at lave både Model 106, som illustreret ovenfor og Model 105, som jeg ikke har kunnet finde billede af, men som er præcis samme model, sog med korte ærmer og uden lommer.
- Skulle man lave matchende pencil skirt til?! Jeg har stof nok på lager til at kunne lave et sæt i lyserød/creme, et sæt i blå/sort/hvid og en jakke i pink. Kunne være for lækkert at gå foråret i møde i sådan et outfit!
Jeg er vild med modellen! Dog er stylingen dog for meget fastelavns-ris til min smag.

Model 135

Endnu en fin og feminin sag! Jeg er vild med kontrasten og ville elske at teame den op med et par Marlene Dietrich bukser.
Model 102

Jeg må tilstå, at jeg er ret forelsket i denne jakke. Var helt solgt, da jeg så lommerne og elastikken i taljen. Den er superfin i snittet og praktisk til hverdag. Kunne også sagtens se den på mig, i den grønne farve, der jo i følge Pantone er superaktuel i den kommende sæson.

Udover de viste modeller er der også et par basis-skjorter, der er fine, et par gode basis-t-shirts og til pige-pigerne er der også dette designer-mønster:


Model 153

En rigtig fin cocktail-kjole, men da jeg ikke lige står og mangler en sådan, bliver den nok ikke syet op foreløbig.

Alt i alt er jeg ok-tilfreds med Februars udgave. Stadig lidt meh, men alligevel en hel del bedre end Januar, så fordi jeg er i godt humør i dag, får Februar 5 point.


Billederne er lånt fra Alt om Håndarbejde og Burdas tyske side


2 kommentarer:

 1. Uh glæder mig til at se hvad du får syet. Jeg var ikke helt vild med denne måneds burda, men enkelte modeller er super. Melder mig som fast læser på din blog, når jeg kommer til en computer!!
  Kg viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt! :-) - og mht. Burda, så er smag og behag jo heldigvis forskellig. Jeg påtænker at sy en prøve på den kortærmede jakke, så snart hånden tillader det.

   Slet

Sidevisninger i alt