Sider

mandag den 11. februar 2013

Farver og Fashion - DIY

*Advarsel! Meget tekst!!*

En af de ting, jeg elsker højest ved at sy selv, er at farve-muligheder/kombinationer er næsten uendelige.

Nok er udvalget i stofbutikkerne farvet (høhø) af moden, men det er ikke dikteret på samme måde, som hvis man køber hele sin garderobe færdigsyet.

Der findes flere steder på nettet, hvor man kan blive guidet i at vælge sæsonernes "rigtige" farver, og to af dem, jeg bruger mest, når jeg skal orientere mig er disse to amerikanske sites.

Internationale sites

Pantone 
Jeg elsker Pantones site! Jeg bliver glad i låget af deres fine grafik og deres Designer Outlook-sektion er guf!
Jeg har endvidere overvejet at anskaffe mig et pantone-krus til den lunkne kaffe, der efterhånden er blevet en obligatorisk del af arbejds-processen i min systue. Eller måske et cover til min telefon? Gotta love Pantone!

Lånt fra pantone.com
Lånt fra pantone.com


Fashionising.com
Her er alt hvad hjertet kan begære - fint fordelt, sæson efter sæson. Om det er farver, hår, makeup-tutorials, fashion, materiale, you name it - fashionising-folkene leverer det!Nogle dage skal tingene bare være lette! - også når det kommer til garderobe-research.
De dage foregår som regel i selskab med British Vogue og Fashion TV .
Instant fashion-fix, der kan indtages liggende på sofaen. Gotta love it!


Danske sites/magasiner

Eurowoman
Det første (og indtil videre eneste) modeblad, jeg har haft abonnement på.
Jeg synes, at pigerne på Eurowoman gør et rigtig godt stykke arbejde! De formår at inspirere, formidle og præsentere mode på en yderst spiselig facon! Jeg knus-elsker deres små guides, fx. Beas Chik for en Slik, hvor du får x antal bud på items til yderst overkommelige priser.
Udover fantastiske shopping guides, er der også verbale/visuelle lækkerier fra de store modeuger, City guides og tusind andre uundværlige tøse-sager.

Elle
Elles danske udgave er et relativt nyt bekendtskab. Jeg har aldrig købt et magasin, så skal ikke kunne bedømme kvaliteten deraf.
Sitet er ganske fint, dog synes jeg, at deres Facebook-updates til tider går lidt over i kategorien "Ligegyldig Hollywood gossip", men det er nok bare mig, der ikke ved, hvad folket vil have?!

Costume
Jeg læser Costume, når jeg er hos Ann i hendes Studio Amomums, i Brandts Klædefabrik (Den historie gemmer vi til en anden post).
Jeg kan godt lide Costume og holder især meget af deres Catwalk tillæg!


Udover diverse magasiner og firma-sites, er jeg også frygtelig glad for blogs af forskellig art!
Hvis jeg skulle liste alle op, ville det her indlæg vare til næste jul, så nøjes med 3 DIY-blogs, som jeg holder meget af!


Blogs

Billedet er lånt fra ericabunker.com med skriftlig tilladelse, og må IKKE gengives uden en sådan.
Erica B - DIY Style 
Fantastisk dygtig dame - både teknisk og farvemæssigt - bosat i Alabama, USA.
Syr hovedsageligt efter "The Big 4" - mønstre.
Jeg har fulgt Erica i et par år og synes, at hun laver de flotteste ting! Hun er bestemt ikke bange for hverken stærke farver eller heftige kombinationer. Og hun kan bære det!!
Jeg har den største respekt for Ericas talent!Billedet er lånt fra retro-couture.blogspot.com med skriftlig tilladelse, og må IKKE gengives uden en sådan
Åh Viola, jeg elsker din blog! Alene din layout gør mig i godt humør!
Hos Retro Couture finder du lige dele vintage-lækkerier og fantastisk børnetøj, som sælges her
Til tider også tøj til Viola selv, bla. de flotteste nederdele.
Alle billeder er taget i de fineste omgivelser og man føler sig hurtigt hjemme, når man læser med!
Jeg har været så heldig at bruge nogle Onsdag formiddage sammen med Viola, på sykursus her i Odense.
Det var rigtig sjovt og hyggeligt!!Billedet er lånt fra houseofpinheiro.blogspot.com med skriftlig tilladelse, og må IKKE gengives uden en sådan.

Rachel er også mega-dygtig! Jeg er især vild med hendes billed-stil! (Og så er hun helt vildt smuk! Misundelsen kan måles med det rette udstyr... ej, pjat, men Rachel er smuk!)
Jeg har fulgt Rachel i et års tid nu og helt vild med hendes DIY's. De er feminine, smukke og materialerne er lige i øjet! - Og så var Rachel i øvrigt min første follower her, sprogbarriere til trods.

4 kommentarer:

Sidevisninger i alt